Редактор: e-mail: кадър bTVНяма проблем с пазаруването в моловете, а в това,

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНяма проблем с пазаруването в моловете, а в това,
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Ще се борим зимният туристически сезон да го има, дори и ресторантите да работят, но само като кетъринг

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Няма проблем с извършването на покупки в моловете, а в това, че поради сезона и това, че учениците не вървят на учебно заведение, те се употребяват като паркова среда. Така изясни смисъла от затварянето на огромните търговски центрове министърът на стопанската система Лъчезар Борисов в студиото на bTV.

Ние сме като на война, разяснява министърът. Според него страната се оправя добре на пет фронта – безработицата, потреблението, частичното възобновяване на вложенията, финансовата непоклатимост и буферите в бюджета.

„ Ще се борим зимният туристически сезон да го има, даже и заведенията за хранене да работят, въпреки и единствено като кетъринг “, сподели Лъчезар Борисов.

В четвъртък всеки един министър ще постави своя разбор на масата, водещ ще е този на здравния министър, по този начин той разяснява методът, по който ще бъде взето решението на държавното управление за облекчение или стягане на ограниченията от 21 декември.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР